layout styles

2N IP Audio Manager

2N IP Audio Manager je aplikacija, ki deluj v ozadju in omogoča pretvorbo vašega računalnika v sistem za predvajanje avdio vsebine reko IP omrežja. Glavna naloga aplikacije je posredovanje avdio vsebine (spletni radio, MP3 datoteke, ...) preko IP omrežja na končne točke s priključenimi zvočniki.


2N IP Audio Control Panel

Aplikacija 2N IP Audio ControlPanel omogoča administracijo celotnega sistema 2N IP Audio. Aplikacija uporabniku omogoča dodajanje uporabnikov in dostopnih pravic, dodajanje območij za predvajanje, kreiranje sej za predvajanje, ... Poleg osnovnih funkcij omogoča tudi določanje časovnih pravil za samodejno predvajanje vsebine.

style switcher

layout styles

2N IP Audio Console

2N IP Audio Console je preprosta uporabniška aplikacija, ki omogoča predvajanje glasbenih datotek iz računalnika in predvajanje objav preko mikrofona. Glede na dodeljene uporabniške pravice pa lahko uporabnik vsebino predvaja le na definirana območja.


2N IP Audio Sound Card

2N IP Audio Sound Card je aplikacija, ki omogoča predvajanje vsebine preko IP omrežja. Prednost aplikacije je, da samodejno predvaja vsebino, ki se predvaja na vašem računalniku. Tako lahko predvajate vsebine kot so iTunes, YouTube, WinAmp.

style switcher

layout styles

2N IP Audio Remote Control

2N IP Audio Remote Control je aplikacija za pametne telefone in tablične računalnike, ki omogoča popoln nadzor nad sistemom 2N NetSpeaker. Z aplikacijo lahko predvajate različne vsebine, nadzorujete glasnost in dodajate območja za predvajanje.