layout styles

2N SIM Star - nadzor SIM kartic

2N SIM Star je naprava, ki omogoča centraliziran nadzor nad večjim številom SIM kartic. Zagotavlja shranjevanje več SIM kartic na enem mestu in dodeljevanje vstavljenih SIM kartic oddaljenim GSM vmesnikom. V primerjavi s konkurenco 2N SIM Star omogoča dodatne funkcije, kot so IVR, USSD ali SMS, za vsako posamezno SIM kartico. Poleg tega lahko za vsak posamezen GSM vmesnik spremljate podrobno klicno statistiko (CDR)


Rezervno napajanje 2N Energy Bank

2N EnergyBank je primarno načrtovan za rezervno baterijsko napajanje za GSM vmesnike 2N EasyGate in 2N SmartGate. Rezervno baterijsko napajanje je priključeno med glavnim napajanjem in GSM vmesnikom in deluje kot pass-through sistem, kar pomeni, da se ob izpadu električne energije 2N EnergyBank samodejno preklopi v način rezervnega napajanja.

style switcher

layout styles

GSM stikalo

GSM stikalo je namenjeno daljinskemu upravljanju releja preko mobilnega telefona. Naprava je primerna za daljinsko odpiranje garažnih vrat, premičnih ograjnih vrat, ... oziroma je sposobna preko preprostega stikala sprožiti zagon naprav, ki so prirejene za proženje z breznapetostnim kontaktom.